Wéér geen geluk in Hannut…

Vorig jaar moesten Karel en Martin op de 2e proef van de Rallye de Hannut de wedstrijd staken, nadat de motor het begaf. Dit jaar ging het duo dan ook echt voor de finish. Toch sloeg ook nu al snel de pechduivel toe. Al na een paar kilometer op de eerste proef begaf het wiellager rechtsachter het. Karel kon de auto nog op de service krijgen, waar monteurs Stefan Boer, Stephan Rumph en Marlous er alles aan deden om de Astra gerepareerd te krijgen. Met onderdelen van Sander van de Hel (die zelf helaas ook al uitgevallen was) lukte dit, en konden Karel en Martin hun weg vervolgen. In het parc fermé na de 4e proef werden het duo echter uit de wedstrijd gehaald. Dit omdat de maximale toegestane vertraging met 5 minuten was overschreden. Ook tijdens deze editie van de Rally de Hannut keerde het NRT Rallyteam helaas veel te vroeg huiswaarts…

Next event: Zuiderzeerally / Zeebodemshortrally – 17-03-2018

Foto: WiMo Fotografie