Sponsors

Seizoen 2024
In 2005 zijn wij begonnen met de rallysport. De rallysport is een kostbare hobby, die wij met een minimaal budget op een zo hoog mogelijk niveau proberen te beoefenen. Voor 2024 staan er weer een paar mooie wedstrijden op de planning om dit doel te bereiken. Om dit alles mogelijk te maken zijn wij op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen en mensen/bedrijven die ons zouden willen sponsoren.

Wat krijgt u ervoor terug?
In ruil voor sponsoring krijgt u een sticker met vermelding van uw bedrijfsnaam en/of logo op onze rallyauto. Daarnaast worden uw logo en uw bedrijfsgegevens ook geplaatst op onze website. Voor en na iedere wedstrijd wordt er een persbericht verzonden, welke geplaatst wordt op de grote Nederlandse rally-websites en in de Barneveldse Krant. Dit alles zorgt voor media aandacht en naamsbekendheid voor uw organisatie. Ook wordt u zelf via de email op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes rondom ons team.
Een rally is de ideale manier voor u om uw netwerk te verbreden, om een bedrijfsuitje/uitje met zakenrelaties te organiseren (want u bent uiteraard ook uitgenodigd voor de evenementen) en om promotiemateriaal en flyers uit te delen.

Als u interesse heeft, stuurt u dan een e-mail naar: nrtrally@gmail.com voor meer informatie.

Sponsors
De huidige sponsors staan op elke pagina onderaan met het logo. Wanneer u op het logo klikt, gaat u naar de website van de betreffende sponsor. Verder vindt u hieronder alle sponsors met logo en contactgegevens.


Schoolstraat 2d
3781 GD Voorthuizen
Tel: 0342 – 404940
Internet: www.sitbv.nl


Pieter Mastebroekweg 1/B
7942JZ Meppel
Tel: 0522-244225
Internet: www.degarage-meppel.nl
E-Mail: info@degarage-meppel.nl


Vrijheidslaan 60
3621 Breukelen
Tel: 06 – 25200668


Van Schothorststraat 2
3772 AX Barneveld
Tel: 06 – 23768103
Internet: www.grsd.nl
E-Mail: info@grsd.nl