NRT RALLYTEAM
  Home
  Team
  Auto
      Nieuws
  Kalender
  Foto's
  Videos
  CV Karel Nortier
  CV Martin Nortier 2005-2010
  CV Martin Nortier 2011-heden
  Sponsoren
REPARATIE AUTO'S
  Informatie
  Foto's
OVERIG
  Links
  Contact
  Copyright
NRT RALLYTEAM - NIEUWS
Nieuws
 
NRT Rallyteam start seizoen 2017 met Rallye de Hannut - 10-03-2017

Foto: WiMo Fotografie

Na de succesvolle Rallye du Condroz afgelopen november, kan het Barneveldse NRT Rallyteam niet wachten om eindelijk weer de rallypaden op te gaan! Al jaren maakt de Rallye de Hannut onderdeel uit van de rallykalender van Karel en Martin Nortier. Ook dit jaar mag de uitdagende rally niet ontbreken. 

De winterstop is gebruikt om de Opel Astra GSi een grondige revisie te geven. Zowel de auto als de bestuurders zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Met de ervaring die Karel (5 deelnames) en Martin (8 deelnames) hebben in deze wedstrijd, gaat het duo voor een mooi resultaat. “Er staan 153 deelnemers aan de start van de rally,” zegt Karel. “Het merendeel heeft een snellere auto dan de onze. We gaan ons best doen de wedstrijd foutloos te finishen, waarbij we hopen dat we op regelmaat een goede klassering halen”.

De wedstrijd bestaat uit 4 verschillende proeven, die allen 3 maal verreden worden. Het totaal aantal kilometers van de wedstrijd komt daarmee op 270, waarvan er 148 op snelheid verreden worden. De technische ondersteuning wordt verzorgd door vaste monteur Stefan Boer en Martijn van Hoek.

Na afloop van de wedstrijd zal het team de planning van de rest van het seizoen definitief maken. Ook dit jaar zal er weer gekozen worden voor een mix van rally’s en shortrally’s in binnen- en buitenland. Zodra er meer bekend is, wordt dit uiteraard op deze website gepubliceerd.

Graag willen Karel en Martin de volgende sponsoren en mensen bedanken, die de deelname mogelijk hebben gemaakt: Groeneveld Reclame Sign & Design, Stern Auto, SIT Internetdiensten, Hennie en Marlous Nortier, Götz Pfauder en Mike van den Brink. 

Voorbereiding seizoen 2017 - 26-01-2017

Foto: NRT Rallyteam

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de plannen voor het rallyseizoen 2017. We kunnen alvast melden dat de Rallye de Hannut voor ons de seizoensopener zal gaan worden. De details rondom onze deelname zullen we later bekend maken. 

Uiteraard houden we u via deze website en via onze facebookpagina op de hoogte van al het nieuws. 

© 2018 - NRT Rally - alle rechten voorbehouden

Twitter

SPONSOREN